Over Muziekpromotor

Muziekpromotor is een independant radio- en perspromotie bedrijf. Ons team heeft in wisselende samenstellingen al meer dan 30 jaar ervaring met het pitchen, pluggen en promoten van goede muziek. In de afgelopen jaren hebben we er voor gekozen om volledig digitaal te gaan werken. De meeste deejays en muzieksamenstellers vinden het veel prettiger om muziek digitaal te ontvangen, en staan niet te wachten op de mooie nietszeggende praatjes van pluggers die op bezoek komen.

Digitale distributie heeft als nadeel dat we minder rechtstreekse feedback krijgen. Het grote voordeel is dat we veel efficienter kunnen werken. Je kunt nu een track professioneel laten pluggen, waar je voorheen het viervoudige bedrag voor moest betalen. Dit maakt ook dat je veel gemakkelijker meer singles kunt uitbrengen en laten promoten.

Ons uitgangspunt is dat wij zelf de verwachting willen hebben dat de kosten die door de artiest gemaakt worden ook daadwerkelijk terugverdiend kunnen worden. Natuurlijk kunnen we geen enkele garantie geven op airplay en al zeker niet op een plaats op de playlist bij de grotere zenders. Wel creëeren wij de kansen op succes. We garanderen dat je muziek in beeld komt bij de voor jouw track belangrijkste personen.