Wie benaderen wij?

Het medialandschap van radio- en tv programma's, websites en (muziek)tijdschriften is voortdurend in beweging. Wij zijn erop gefocust om onze database van duizenden radiomakers, muzieksamenstellers, journalisten en influencers up-to-date te houden.

Van nieuwe releases sturen we zeer gericht mailings naar (muziek)journalisten, deejays, muzieksamenstellers en relevante blogs en websites. Daarnaast hebben we directe toegang tot de dropboxen van de grotere zenders waaronder 3FM, Radio1, Radio 2 en Radio 5. De focus van onze promotie ligt vooral ook op de grotere nationale zenders, waaronder ook 538, SlamFM, Veronica en 100%NL. Maar natuurlijk gaan we ook niet voorbij aan die duizenden andere radiomakers bij lokale en regionale omroepen. 

Naast de gewone muziekredacties voor de zenders zijn er met name (bij de publieke omroep) in de weekenden en de avonduren juist veel programma's die hun eigen keuzes kunnen maken voor de muziek waar ze aandacht aan besteden. Muziekpromotor verstuurt juist ook gericht mailings naar deze programma's.